Oplev Peder Andersen hjælpe dig med at tjene ekstra og leve dit drømmeliv
  Peder Andersen
      Tjen hvad du ønsker dig og lev dit drømmeliv
      Home            

Arbejd Hjemmefra med dig selv i centrum og hvor du tjener det du ønsker dig allermest. Du kan leve som du har lyst og opnå de drømme som du har lyst til. Skab selv dit eget drømmeliv med mit Arbejd Hjemmefra Koncept, der lader dig leve dit drømmeliv hvor det kun er dig der bestemmer.

Forside
 
Side 2
 
Side 3
 
Side 4
 
Artikler
 

Hvem er Peder Andersen

Biografi af den indre entreprenør

Peder Andersen besidder en dybfølt inspiration til at hjæple dig til at finde den indre kraft af ubegrænset rigdom der allerede er givet til dig. Han viser dig en systematisk trin for trin metode til at give dig en ny og rig tilværelse. Du kan opnå denne ved selv at eje og udvikle din egen online webside.

Peder Andersen er ejer af PanconPro.com ligesom andre selskaber, alle centreret omkring, og deltager i et stort netværk af online websteder. Et netværk der sætter sig som mål at få de deltagende websteder positioneret på de rigtige pladser på internettet, som et virtuelt online samfund.

Peder's online eventyr ind i den fantastiske online verden, blev ligesom et naturligt valg, da entreprenøren indeni blev mere og mere utålmodig efter at bryde ud. Efter den endelige beslutning skete i 2004 startede Peder online med sin egen online webside, først deltids og senere på fuldtid.

Peder startede i network marketing da det ligesom blev det naturlige valg at starte sit eventyr, ved at deltage i et stort verdensomspændende netværk.
Lige efter dette startedes der også et lille affiliate netværk op ved hjælp af den kendte Stone Evans. Denne afdeling er senere udvidet til flere andre. Derudover deltog Peder i online programmer af flere kendte personer som Donald Trump, Robert Kiyosaki, Ellie Drake, Brian Tracy, Robert Allen og Jim Rohn.
Peder havde også sine kreative sider ved at fremstille en ebog og kursus "Your Millionaire Mind" der blev frigivet i efterår 2004. Dette kursus var banabrydende og forandrede livet for deltagerne.
Dette kursus er nu udsolgt.
I årene 2005 - 2007 var det både websider og et eventyr i web-rejser der kørte afsted med stor hast.


Inspireret til at hjælpe andre

Da det efterhånden var flere der spurgte Peder efter online marketing hjælp, blev han inspireret af chancen for at stille sig til rådighed for andre små erhvervsdrivende, der higede efter online succes. Denne inspiration resulterede i salg af værdifulde online systemer og info produkter. Herfra begyndte Peder at udvikle og hjælpe med at implementere online produkter og formler til en bred skare af entreprenører worldwide gennem avancerede coaching programmer.
Copyright © 2010 PanconPro. Peder Andersen